De verbeelding van het idee

Foto’s maken is veel meer dan koel registreren. Belichting, uitsnede, compositie en sfeer van de opname maken wat je voelt als je naar onze foto’s kijkt. Eigenlijk leggen we dus gevoel vast in de tijd. Is ook veel leuker om naar te kijken en te ervaren.
Intiem of uitbundig, klein of groot. Alle opdrachten krijgen bij ons de aandacht die ze verdienen. Van packshot tot een grote set. In de studio of op locatie, bij storm of onweer, bij nacht en ontij, maar altijd met bezieling.
Onze combinatie van fotografie en beeldbewerking maakt een volmaakte verbeelding van het idee. Daarmee zijn we een goede partner voor ondernemer, ontwerper en art-director.

Tijd en Ruimte

Tijd en Ruimte, daar hebben we veel van in Kubaard. De Tijd lijkt er langzamer te lopen, en de Ruimte in ons hoofd is groot.
Ruimte hebben we ook in onze studio. Veel Ruimte voor beeldbewerking en beeldafwerking. Kasten met props. Een foodstyling keuken.
En een prima kop koffie. Zouden we bijna vergeten te vertellen. We weten wat belangrijk is om een goeie plaat te maken. In ons netwerk zitten stylisten, foodstylisten, ontwerpers. We weten welke stylist het best is voor een klus, welke foodstylist het beste is voor vis of pasta, en welk model het beste is in dat ene specifieke shot.

Een Gesprek

We kunnen natuurlijk zeggen wat we willen. Kom daarom maar eens langs, en vorm uw eigen mening. Een fotografieklus begint altijd met een gesprek. We kunnen goed luisteren. Precies...omdat we tijd en ruimte hebben.
U leert ons al een beetje kennen!